Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására

Lakatos Erika (2006) Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_2926.pdf

Download (5Mb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti2926.pdf

Download (858Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en2926.pdf

Download (1047Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 109
Publikációban használt név : Lakatos Erika
Dátum: 2013. okt. 15. 11:21
Utolsó módosítás: 2013. okt. 15. 11:21
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/109

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet