A higéniai management hatása a sertéshústermelés eredményességére

Abonyi Tamás (2003) A higéniai management hatása a sertéshústermelés eredményességére. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_667.pdf

Download (690Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti667.pdf

Download (198Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en667.pdf

Download (177Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 122
Publikációban használt név : Abonyi Tamás
Dátum: 2013. okt. 14. 14:14
Utolsó módosítás: 2015. feb. 10. 10:48
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/122

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet