Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással

Szalai Margit (2004) Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_1099.pdf

Download (505Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti1099.pdf

Download (190Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en1099.pdf

Download (170Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 126
Publikációban használt név : Szalai Margit
Dátum: 2013. okt. 16. 09:32
Utolsó módosítás: 2015. feb. 10. 11:59
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/126

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet