Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással

Szalai, Margit (2004) Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of de_1099.pdf]
Előnézet
PDF
de_1099.pdf

Download (517kB) | Előnézet
[thumbnail of tz_eredeti1099.pdf]
Előnézet
PDF
tz_eredeti1099.pdf

Download (194kB) | Előnézet
[thumbnail of tz_en1099.pdf]
Előnézet
PDF
tz_en1099.pdf

Download (174kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 126
Publikációban használt név : Szalai, Margit
Dátum: 16 okt 2013 09:32
Utolsó módosítás: 10 feb 2015 11:59
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/126

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben