A vakbélírtás hatása pecsenyecsibék N-forgalmára, valamint a fehérje és az aminosavak látszólagos és tényleges emészthetőségének alakulására

Juhász Anita (2002) A vakbélírtás hatása pecsenyecsibék N-forgalmára, valamint a fehérje és az aminosavak látszólagos és tényleges emészthetőségének alakulására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_463.pdf

Download (635Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti463.pdf

Download (169Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en463.pdf

Download (151Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 158
Publikációban használt név : Juhász Anita
Dátum: 2013. okt. 15. 09:57
Utolsó módosítás: 2015. feb. 10. 11:20
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/158

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet