Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával

Farkas László (2001) Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (7Mb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (7Mb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 249
Publikációban használt név : Farkas László
Dátum: 2015. máj. 20. 11:41
Utolsó módosítás: 2015. máj. 20. 11:41
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/249

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet