Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással

Zsédely Eszter (2008) Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1194Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (131Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (111Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: hús, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 276
Publikációban használt név : Zsédely Eszter
Dátum: 2013. okt. 16. 11:28
Utolsó módosítás: 2013. okt. 16. 11:28
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/276

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet