Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása

Sipos-Kozma Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (806Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (143Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (115Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: tartósítás, hőkezelés, élelmiszer, mikrobiológia, élelmiszer
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 284
Publikációban használt név : Sipos-Kozma Zsófia
Dátum: 2013. okt. 15. 15:53
Utolsó módosítás: 2013. okt. 15. 15:53
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/284

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet