A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással

Tanai Attila (2010) A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (686Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (103Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (86Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: hús, tojás, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 298
Publikációban használt név : Tanai Attila
Dátum: 2013. okt. 16. 10:07
Utolsó módosítás: 2013. okt. 16. 10:08
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/298

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet