Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával

Ásványi-Molnár Noémi (2009) Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1340Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (131Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (107Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: tejtermék, tejsavbaktériumok, mikrobiológia
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 340
Publikációban használt név : Ásványi-Molnár Noémi
Dátum: 2013. okt. 14. 14:21
Utolsó módosítás: 2013. okt. 14. 14:21
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/340

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet