Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése

Molnár Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1569Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (114Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (100Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: halhús, haltermék, minőség
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 342
Publikációban használt név : Molnár Eszter
Dátum: 2013. okt. 15. 12:36
Utolsó módosítás: 2015. jún. 19. 12:35
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/342

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet