A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re)

Szerencsi Ágnes (2011) A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1327Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (140Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (106Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: Alkalmazott mikrobiológia, Élesztő, Mikrohullám
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 344
Publikációban használt név : Szerencsi Ágnes
Dátum: 2013. okt. 16. 09:51
Utolsó módosítás: 2015. jún. 19. 12:42
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/344

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet