A vágósertés-előállítás gazdasági hatékonyságának javítása szántóföldi növények energetikai célra történő feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosításával

Márkus Richárd (2011) A vágósertés-előállítás gazdasági hatékonyságának javítása szántóföldi növények energetikai célra történő feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosításával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1974Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (121Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (93Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
disszertacio(18).TextMark.pdf

Download (2028Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: Sertéstenyésztés, sertés, vágósertés, gazdasági kérdések, Takarmányozás, takarmány, ipari melléktermék, Élelmiszeripar, sertéshús, kereskedelem
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 349
Publikációban használt név : Márkus Richárd
A mű MTMT azonosítója: 2910811
Dátum: 2013. okt. 15. 11:45
Utolsó módosítás: 2015. jún. 23. 12:35
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/349

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet