Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel

Szafner Gábor (2014) Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
Szafner_ Gabor_disszertacio.pdf

Download (475Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Szafner_Gabor_magyar_tezis.pdf

Download (105Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Szafner_Gabor_angol_tezis.pdf

Download (95Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Szafner_Gabor_DOI.pdf

Download (537Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > állattenyésztési tudományok
Magyar cím: Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel
Angol cím: Determination of thermal effusivity of foods by photopyroelectric method
Témavezető(k):
Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Dóka Ottóintézetigazgató, egyetemi tanár, CSc, NYME-MÉKdokao@mtk.nyme.hu
EPrint azonosító (ID): 459
Publikációban használt név : Szafner Gábor
A mű MTMT azonosítója: 2753095
Dátum: 2014. máj. 29. 11:31
Utolsó módosítás: 2015. jún. 11. 09:54
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/459

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet