A magyar baromfihús-termékek exportpiaci lehetőségei

Remsei Sándor (2005) A magyar baromfihús-termékek exportpiaci lehetőségei. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_1606.pdf

Download (552Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti1606.pdf

Download (217Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en1606.pdf

Download (186Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 49
Publikációban használt név : Remsei Sándor
Dátum: 2013. okt. 15. 15:24
Utolsó módosítás: 2015. feb. 10. 12:21
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet