Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában

Miklósné Varga Anita (2004) Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_1604.pdf

Download (1206Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti1604.pdf

Download (309Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en1604.pdf

Download (236Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 51
Publikációban használt név : Miklósné Varga Anita
Dátum: 2013. okt. 15. 12:16
Utolsó módosítás: 2013. okt. 15. 12:16
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet