A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése

Jancsó András (2015) A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
Jancso_Andras_disszertacio.pdf

Download (3592Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Jancso_Andras_magyar_t.pdf

Download (91Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Jancso_Andras_angol_t.pdf

Download (81Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Jancso_Andras_disszertacio.TextMark.pdf

Download (4Mb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > élelmiszertudományok
Magyar cím: A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése
Angol cím: The practice of direct selling and the quality of directly sold raw bovine milk
Témavezető(k):
Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Varga Lászlóegyetemi tanár, PhD, NymE-MÉKvargal@mtk.nyme.hu
EPrint azonosító (ID): 524
Publikációban használt név : Jancsó András
A mű MTMT azonosítója: 2943189
Dátum: 2015. szep. 18. 17:35
Utolsó módosítás: 2016. jan. 15. 12:13
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/524

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet