Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára

Kapcsándi Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.pdf

Download (4Mb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_magyar_t.PDF

Download (2416Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_angol_t.PDF

Download (2342Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.TextMark.pdf

Download (7Mb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > élelmiszertudományok
Magyar cím: Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára
Angol cím: Effect of microwave treatment of Saccharomyces cerevisiae living activities, grape must fermentation and cellulose breakdown process
Témavezető(k):
Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Neményi Miklósegyetemi tanár, CMHAS, NYME-MÉKnemenyim@mtk.nyme.hu
Dr. Lakatos Erikaegyetemi docens, PhD, NYME-MÉKlakatose@mtk.nyme.hu
EPrint azonosító (ID): 526
Publikációban használt név : Kapcsándi Viktória
A mű MTMT azonosítója: 2959297
Dátum: 2015. okt. 21. 16:50
Utolsó módosítás: 2016. jan. 15. 12:22
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/526

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet