Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)

Szücs Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.pdf

Download (2149Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_magyar_t.pdf

Download (365Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_angol_t.pdf

Download (310Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.TextMark.pdf

Download (2951Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > élelmiszertudományok
Magyar cím: Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
Angol cím: Increasing the microbiological stability of foods by mild heat treatment (sous-vide technology)
Témavezető(k):
Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Szigeti Jenőprofessor emeritus, CSc, NYME-MÉKszigetij@mtk.nyme.hu
Dr. Ásványi Balázsegyetemi docens PhD, NYME-MÉKasvanyib@mtk.nyme.hu
EPrint azonosító (ID): 534
Publikációban használt név : Szücs Petra
A mű MTMT azonosítója: 2980833
Dátum: 2015. dec. 08. 14:02
Utolsó módosítás: 2016. jan. 15. 12:29
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/534

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet