A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása

Vajda Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.pdf

Download (1628Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_magyar_t.pdf

Download (773Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_angol_t.pdf

Download (760Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf

Download (2401Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > élelmiszertudományok
Magyar cím: A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
Angol cím: Enhancement of the microbiological quality of sous-vide cook&chill food preservation system
Témavezető(k):
Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Szigeti Jenőprofessor emeritus, CSc, NYME-MÉKszigetij@mtk.nyme.hu
Dr. Ásványi Balázsegyetemi docens, PhD, NYME-MÉKasvanyib@mtk.nyme.hu
EPrint azonosító (ID): 535
Publikációban használt név : Vajda Katalin
A mű MTMT azonosítója: 2980821
Dátum: 2015. dec. 08. 13:27
Utolsó módosítás: 2016. jan. 15. 12:32
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/535

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet