Élelmezési célú biológiai anyagok ultrahangos besugárzásának élelmiszerfizikai és mikrobiológiai vonatkozásai

Lőrincz Attila (2004) Élelmezési célú biológiai anyagok ultrahangos besugárzásának élelmiszerfizikai és mikrobiológiai vonatkozásai. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_1036.pdf

Download (3693Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti1036.pdf

Download (143Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en1036.pdf

Download (132Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 62
Publikációban használt név : Lőrincz Attila
Dátum: 2013. okt. 15. 11:27
Utolsó módosítás: 2013. okt. 15. 11:27
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/62

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet