Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára

Turcsán Judit (2005) Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Előnézet
PDF
de_2730.pdf

Download (545Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_eredeti2730.pdf

Download (139Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
PDF
tz_en2730.pdf

Download (114Kb) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 76
Publikációban használt név : Turcsán Judit
Dátum: 2013. okt. 16. 10:31
Utolsó módosítás: 2015. feb. 10. 12:28
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/76

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet