Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával

Farkas, László (2001) Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of magyar.pdf]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (8MB) | Előnézet
[thumbnail of angol.pdf]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (7MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 249
Publikációban használt név : Farkas, László
Dátum: 20 máj 2015 11:41
Utolsó módosítás: 20 máj 2015 11:41
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/249

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben