A vágósertés-előállítás gazdasági hatékonyságának javítása szántóföldi növények energetikai célra történő feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosításával

Márkus, Richárd (2011) A vágósertés-előállítás gazdasági hatékonyságának javítása szántóföldi növények energetikai célra történő feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosításával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (2MB) | Előnézet
[thumbnail of magyar.pdf]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (124kB) | Előnézet
[thumbnail of angol.pdf]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (95kB) | Előnézet
[thumbnail of disszertacio(18).TextMark.pdf]
Előnézet
PDF
disszertacio(18).TextMark.pdf

Download (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: Sertéstenyésztés, sertés, vágósertés, gazdasági kérdések, Takarmányozás, takarmány, ipari melléktermék, Élelmiszeripar, sertéshús, kereskedelem
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 349
Publikációban használt név : Márkus, Richárd
A mű MTMT azonosítója: 2910811
Dátum: 15 okt 2013 11:45
Utolsó módosítás: 23 jún 2015 12:35
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/349

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben