Works by discipline "social sciences > business and management"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Jump to: B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | Z
Number of items at this level: 48.

B

Bartakovics Gábor (2016) Válságok a globalizált nemzetközi pénzügyi rendszerben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Bensch Tino (2016) Der Ehrbare Manager: Nachhaltige Managervergütung und Performance in deutschen Familienunternehmen. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Bode Hans Olaf (2016) Überhöhte Zinssätze bei den dispositionskrediten deutscher Genossenschaftsbanken. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Brimmen Frank (2015) Arbeitgeberattraktivität von kleinen und mittleren Unternehmen. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

C

Cseh Tímea (2016) A tőkeszolgálat mérésének lehetőségei és a magyar állóeszköz-statisztika feladatai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Csizmadia Péter (2014) A globális válság hatásának vizsgálata a magyar kamattermékek piacára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

D

Danka Lajos (2015) A MÁV ZRt. helyzetének stratégiai elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

F

Frang Gizella A gazdaságszemlélet változásai a magyar gondolkodóknál a reformkortól a II. világháborúig. PhD, Soproni Egyetem.

G

Granabetter Doris Maria (2019) Export - What conditions are necessary for entrepreneurs to go abroad? PhD, Soproni Egyetem.

Gáspárdy Tibor (2014) A kortárs művészet piaca a magyarországi magángalériákban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

H

Harnos László (2019) A lakásárakat befolyásoló tényezők - különös tekintettel a településfejlesztési döntésekre - Sopron példáján. PhD, Soproni Egyetem.

Hegedűs Mihály (2015) Az egészségügy intézményi rendszerében végbement és folyamatban lévő integrációs folyamatok gazdasági hatásainak értékelő elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Herczeg László (2016) Stratégiai szemléletű kockázatmenedzsment a magyarországi vállaltoknál. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Honvári János (2018) A NEMZETKÖZI MUNKAERŐ-ÁRAMLÁS ELMÉLETE ÉS AZ ELMÉLETEK GYAKORLATI TESZTJE NÉHÁNY EURÓPAI UNIÓS PÉLDA ALAPJÁN. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Hornyák Andrea (2015) Attitűdök és kompetenciák a középiskolás diákok, mint potenciális banki ügyfelek körében. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Hornyák Edina A többnyelvűség és az interkulturális kompetencia munkaerőpiaci összefüggései - különös tekintettel a magyar nyelv szerepére az osztrák munkaerőpiacon. PhD, Soproni Egyetem.

I

Illig Wolfgang (2015) Führung bei Veränderunsgprozessen. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

J

Jӓger Clemens (2017) Unternehmensethik - Quantitative Analyse der Koeffizienten der Governanceethik im Nexus mit Moralfähigkeit. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Jӓger Tina (2017) Instrumente des Human Resources Management unter besonderer Berücksichtigung von Coping-strategien im Rahmen von berufsbegleitenden Entwicklungsmaßnahmen. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kapfenberger-Poindl Ursula Importance and Impact of Personal Values in Leadership. PhD, Soproni Egyetem.

Keresztes Gábor (2016) A KKV-k innovációs tevékenységének vizsgálata a Nyugat-dunántúli Régióban és Burgenlandban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kiss Danuta (2015) A felsőoktatási könyvtár szolgáltatásainak vizsgálata a Nyugat-magyarországi Egyetem Központi Könyvtárának példáján. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kovács Andrea (2014) Az outsourcing és a privatizáció előzményei, kölcsön- és mellékhatásai, valamint következményei a teljes kórházkiszervezéses és az egyes kórházi tevékenységkiszervezések gyakorlatában. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kovács Tamás (2014) A kockázatitőke-befektetések hatása a gazdaságra. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kovácsné Henye Lívia (2019) A pénzügyi kultúra dimenzióinak gazdaságszociológiai vizsgálata. PhD, Soproni Egyetem.

Kállay Balázs (2015) A stratégiai változtatás vizsgálata a magyar bútoriparban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kővágó Györgyi (2016) Tudásintenzív üzleti szolgáltatások marketinginnovációs eszközeinek vizsgálata a mikro- és kisvállalkozási szektorban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

L

Dr Laskai András Az üzleti terv pénzügyi instrumentumai nemzetközi perspektívában a tudatosság tükrében. PhD, Soproni Egyetem.

M

Markó Gabriella (2017) A TUDÁSAUDITOK SORÁN AZONOSÍTOTT SZELLEMI TŐKE LÉTÉNEK ÉS HIÁNYÁNAK HATÁSA A VERSENYKÉPESSÉGRE. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Mattiassich Norbert Kórházi controlling, mint a tudatos, jövőorientált döntések meghozatalához szükséges eszköz. PhD, Soproni Egyetem.

Mentesné Tauber Anna (2017) Hátrányos helyzetű fiatalok társadalmi és gazdasági integrációja közösségi módszerekkel. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Molnár Imre (2015) Változtatásmenedzsment a hazai gyakorlatban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

N

Nedelka Erzsébet (2018) Válságok és struktúraváltozások kapcsolata a fejlődő félkelet-ázsiai és dél-amerikai országokban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Németh Nikoletta (2019) A magyar mezőgazdálkodók éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodóképességének vizsgálata Győr-Moson-Sopron és Vas megyékben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Palkovits-Rauter Silke (2019) Influences on future developments of business process management. PhD, Soproni Egyetem.

Parapatits Zsolt (2019) Fenntarthatóság digitális gazdasági és társadalmi környezetben. PhD, Soproni Egyetem.

Pirger Tamás (2015) A rendvédelmi szervek szervezeti-kultúra vizsgálata. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Pétervári Zsófia (2014) A nemzetközi gyakorlatban alkalmazott személyi jövedelemadó rendszerek összehasonlító elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

R

Resperger Richárd (2014) A magyar gyermekvédelem a változások tükrében, kiemelten a gyermekvédelmi szakellátás a 21. század elején. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Rohonczi Edit (2017) A mobilitások szerepe a felsőoktatás nemzetköziesítésében. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Rostáné Riez Andrea (2014) A közösségi gazdálkodás érvényesítése a szociális szolgáltatások területén, különös tekintettel a családok támogatására. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

S

Szendi Nikoletta Változtatásmenedzsment vizsgálatok magyarországi szervezeteknél. PhD, Soproni Egyetem.

Szűcs Ágnes (2017) A HR kontrolling szerepe a tudatos emberi erőforrás menedzsmentben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Sávay Balázs (2020) A legnagyobb magyarországi vállalatok gazdasági helyzetének elemzése. PhD, Soproni Egyetem.

T

Tóth Balázs István (2013) A területi tőke szerepe a regionális- és városfejlődésben - Esettanulmány a hazai középvárosok példáján. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Vajay Zsuzsanna (2019) A KKV szektor pályázati eredményességére ható gazdasági tényezők vizsgálata az adóbevallások és beszámolók tükrében. PhD, Soproni Egyetem.

Varga Zoltán (2016) A mikro-, kis-és középvállalkozások stratégiájának vizsgálata a Nyugat-magyarországi régióban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Z

Závecz Szilvia (2017) A MAGYAR „BABAKÖTVÉNY” HATÁSELEMZÉSE, AVAGY AZ ELSŐ CSALÁDTÁMOGATÁSI ELLÁTÁS A HOSSZÚ TÁVÚ LAKOSSÁGI MEGTAKARÍTÁS ÖSZTÖNZÉSE CÉLJÁBÓL. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

This list was generated on 2020. június 3. 21:13:13 CEST.