Tételek ahol a doktori iskola "Erdőmérnöki Kar (Sopron) > Roth Gyula Erdészeti és Vadgazdálkodási Tudományok Doktori Iskola" és a védés dátuma 2008

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | H | J | K | M | N | P | T | V
Találatok száma: 12.

B

Benkő Pál (2008) Az erdőgazdálkodás számviteli és finanszírozási sajátosságai. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

H

Hartl Éva (2008) A "Környezetünk az erdő" pedagógus továbbképzés környezettudatos nevelésben betöltött helye, szerepe és hatékonysága. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Hegedűs Attila (2008) A nem-fa erdei termékek és szolgáltatások hasznosítása és marketingje. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

J

Jung László György (2008) Fabázisú centralizált áramtermelés logisztikája és annak hatása az Egererdő Erdészeti Zrt. fahasználati tevékenységére. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Király Géza (2008) A távérzékelés erdészeti alkalmazása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

M

Mizseiné Nyiri Judit (2008) A földegyenérték - mint birtokrendezési elem. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

N

Nagy Dániel (2008) Erdőtüzek megelőzési és oltástechnológiai lehetőségeinek vizsgálata. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Nagy Szabolcs Péter (2008) A Közös Agrárpolitika 2003. évi reformja és az EU-csatlakozás várható hatásai a mezei madárfajokra Magyarországon. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Pozsgainé Harsányi Mónika (2008) Abiotikus hatások kémiai vizsgálata a kocsányos tölgy (Quercus robur L.) makk tárolása és korai ontogenezise folyamán. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Puskás Lajos (2008) Az erdők rekreációs értékmeghatározásának módszertana és az erdei turizmus jellemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

T

Takács Viktor (2008) Útfásítások közlekedésbiztonsági vizsgálata a Sopron-Fertőd kistérség területén. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Visiné Rajczi Eszter (2008) Bükk (Fagus sylvatica L.) extraktanyagok képződése, akkumulációja és megoszlása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2018. július 15. 02:22:30 CEST.