Tételek ahol a doktori iskola "Közgazdaságtudományi Kar (Sopron) > Széchenyi István Gazdálkodás-és Szervezéstudományi Doktori Iskola" és a védés dátuma 2007

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: C | K | M | P | S | V
Találatok száma: 10.

C

Csépe Andrea (2007) A DTC (Direct-To-Consumer) kommunikáció az etikus készítmények piacán : A depressziós betegek közvetlen elérésének kommunikációs modellje. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Czeglédy Tamás (2007) A global governance esélyei és lehetőségei a XXI. században. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Katona György (2007) Az oktatási hatékonyság növelése digitális tananyagfejlesztéssel. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kollár Csaba (2007) A budapesti ifjúság fogyasztói csoportkultúrája az info-kommunikációs társadalomban, és ennek marketingkommunikációs aspektusai. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

M

Mészáros Katalin (2007) A magyarországi élelmiszer-kereskedelmi egységek által alkalmazott kiskereskedelmi stratégiák és a potenciális fogyasztók elvárásai. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Palancsa Attila (2007) A turizmus társadalmi-kulturális hatásainak vizsgálata egy ökoturisztikai desztinációban : turisztikai kutatás az Őrségben. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Papp-Váry Árpád Ferenc (2007) Az országmárkázás szerepe és hatásai : országimázs a kibővült Európai Unióban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

S

Sterbenz Tamás (2007) Korlátozott racionalitás a sportmenedzseri döntésekben. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Szóka Károly (2007) A pénzügyi-számviteli tervezés és a controlling összefüggései és gyakorlata : Különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Végh Katalin (2007) A szlovákiai húsipar és a vállalati stratégia vizsgálata. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2018. július 15. 12:04:29 CEST.