Tételek ahol a doktori iskola "Közgazdaságtudományi Kar (Sopron) > Széchenyi István Gazdálkodás-és Szervezéstudományi Doktori Iskola" és a védés dátuma 2010

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: J | K | P | T | V | Z
Találatok száma: 7.

J

Józsa Gábor (2010) Daganatos megbetegedések gyógyításának gazdasági elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kelemen Zita (2010) A kereskedelmi márkázás hazai gyakorlatának empirikus vizsgálata, különös tekintettel az utilitárius és hedonista termékek körére. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Pappné Nagy Valéria (2010) A magyar gazdaság transznacionalizálódási folyamata 1989-2009. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Parragh Bianka (2010) A hazai kis- és középvállalatok helyzete, túlélési esélyei. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

T

Tóthné Szabó Erzsébet (2010) A kiegészítő melléklet szerepe és tartalma a számviteli információ hordozta "megbízható és valós kép" kialakításában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Vértesy László (2010) Az Európai Unió lehetséges bővülései, különös tekintettel a magyar kapcsolatokra. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Z

Závoti Józsefné (2010) A fogyatékossággal élők társadalmi integrációja a képzés, a foglalkoztatás és a rehabilitáció összehangolásával a hazai viszonyok és az Európai Uniós elvárások függvényében. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2018. július 15. 13:27:31 CEST.