Tételek ahol a doktori iskola "Széchenyi István Gazdálkodás-és Szervezéstudományi Doktori Iskola" és a védés dátuma 2014

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: C | G | K | P | R
Találatok száma: 7.

C

Csizmadia, Péter (2014) A globális válság hatásának vizsgálata a magyar kamattermékek piacára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

G

Gáspárdy, Tibor (2014) A kortárs művészet piaca a magyarországi magángalériákban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kovács, Andrea (2014) Az outsourcing és a privatizáció előzményei, kölcsön- és mellékhatásai, valamint következményei a teljes kórházkiszervezéses és az egyes kórházi tevékenységkiszervezések gyakorlatában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kovács, Tamás (2014) A kockázatitőke-befektetések hatása a gazdaságra. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Pétervári, Zsófia (2014) A nemzetközi gyakorlatban alkalmazott személyi jövedelemadó rendszerek összehasonlító elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

R

Resperger, Richárd (2014) A magyar gyermekvédelem a változások tükrében, kiemelten a gyermekvédelmi szakellátás a 21. század elején. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Rostáné Riez, Andrea (2014) A közösségi gazdálkodás érvényesítése a szociális szolgáltatások területén, különös tekintettel a családok támogatására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma Thu Apr 18 10:47:53 2024 UTC.