Tételek ahol a doktori iskola "Közgazdaságtudományi Kar (Sopron) > Széchenyi István Gazdálkodás-és Szervezéstudományi Doktori Iskola" és a védés dátuma 2014

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: C | G | K | P | R
Találatok száma: 7.

C

Csizmadia Péter (2014) A globális válság hatásának vizsgálata a magyar kamattermékek piacára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

G

Gáspárdy Tibor (2014) A kortárs művészet piaca a magyarországi magángalériákban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kovács Andrea (2014) Az outsourcing és a privatizáció előzményei, kölcsön- és mellékhatásai, valamint következményei a teljes kórházkiszervezéses és az egyes kórházi tevékenységkiszervezések gyakorlatában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kovács Tamás (2014) A kockázatitőke-befektetések hatása a gazdaságra. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Pétervári Zsófia (2014) A nemzetközi gyakorlatban alkalmazott személyi jövedelemadó rendszerek összehasonlító elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

R

Resperger Richárd (2014) A magyar gyermekvédelem a változások tükrében, kiemelten a gyermekvédelmi szakellátás a 21. század elején. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Rostáné Riez Andrea (2014) A közösségi gazdálkodás érvényesítése a szociális szolgáltatások területén, különös tekintettel a családok támogatására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2018. július 15. 16:43:06 CEST.