Tételek ahol a doktori iskola "Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola" és a védés dátuma 2002

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Gulyás László (2002) A nyers tej szomatikus sejtszámát befelyásoló néhány biológiai és környezeti tényező vizsgálata. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Hingyi Hajnalka (2002) A tejtermelés ökonómiai elemzése a közép-dunántúli régió különböző ágazati méretű gazdaságaiban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Juhász Anita (2002) A vakbélírtás hatása pecsenyecsibék N-forgalmára, valamint a fehérje és az aminosavak látszólagos és tényleges emészthetőségének alakulására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kovács Tamás (2002) A marhahús termelés- és feldolgozás aktuális gazdasági kérdései. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Nagy Frigyes (2002) Az EU élelmiszerszabályozása, különös tekintettel az állattenyésztés termékeire. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Pénzes Éva (2002) A húsvásárlói magatartás az ezredfordulón Magyarországon. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2018. október 18. 14:34:04 CEST.