Tételek ahol a doktori iskola "Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola" és a védés dátuma 2015

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: J | K | S | T | V
Találatok száma: 5.

J

Jancsó András (2015) A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kapcsándi Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

S

Szücs Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

T

Tóth Kálmán (2015) A mák (Papaver somniferum) gyomnövényzete, és integrált gyomszabályozása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Vajda Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2018. július 15. 10:59:11 CEST.